1. Este sitio usa cookies. Para continuar usando este sitio, se debe aceptar nuestro uso de cookies. Más información.

Formula 1

Tema en 'Deportes en General' iniciado por figuercules, 6 Mar 2005.

  1. figuercules

    figuercules Usuario de Tercera

    Fisichella guanya el Gran Premi d'Austràlia i Fernando Alonso acaba tercer

    El Gran Premi d'Austràlia, prova inaugural del Mundial de Fórmula 1-2005, ha tingut un guanyador inesperat: Giancarlo Fisichella s'ha adjudicat la prova després d'imposar-se també en uns entrenaments oficials molt condicionats per la pluja. No ha estat l'únic èxit de Renault, que ha col·locat el seus dos cotxes en el podi. Fernando Alonso ha aconseguit un molt meritori tercer lloc, tenint en compte que ha sortit des de la 13a plaça. Michael Schumacher ha abandonat a falta de divuit voltes i Barrichello, segon, ha salvat l'orgull de Ferrari.
    La primera cursa de la temporada ha dispensat moltes sorpreses en relació amb l'any passat. Fernando Alonso ha començat el Mundial de Fórmula 1 del 2005 puntuant. El pilot asturià ha estat tercer al Gran Premi d'Austràlia, on ha repetit el resultat de l'any passat. La cursa ha estat magnífica per a Renault, que a més del podi d'Alonso ha celebrat la victòria de Giancarlo Fisichella. El pilot italià ha estat sempre al capdavant de la cursa, després d'aconseguir la "pole position". Alonso ha sortit de la tretzena posició i ha començat la seva remuntada immediatament. Ha patit per avançar Jacques Villeneuve i després ha superat també el seu excompany Jarno Trulli.

    Per davant d'Alonso, segon ha estat Rubens Barrichello. El brasiler ha salvat l'honor de Ferrari, ja que Michael Schumacher s'ha retirat de la cursa. El pilot alemany no s'ha acostat en cap moment a les posicions capdavanteres i, després de topar amb Nick Heidfeld, ha preferit abandonar i no forçar el motor, que ha de ser utilitzat també en la pròxima cursa, al Gran Premi de Malàisia d'aquí a 15 dies. Alonso seguia remuntant i finalment ha estat tercer. Renault, és clar, lidera la general de constructors.

    Altres fets positius, a més del lideratge en el Mundial de constructors per a Renault, són el quart lloc de David Coulthard amb el nou equip Red Bull i el cinquè de l'australià Mark Webber (Williams). Mentrestant, McLaren ha fet un paper molt discret, tot i que els seus dos pilots han puntuat. Juan Pablo Montoya ha estat sisè en la seva primera cursa oficial amb l'equip anglès i Raikkonen, vuitè. Per BAR la prova encara ha anat pitjor, ja que no ha pogut situar cap dels seus pilots en els punts.

    [​IMG]
     

Compartir esta página